ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Spa & Wellness
Σύντομα κοντά σας!

Για μια απόδραση spa ή λίγες ώρες περιποίησης μακριά από τον πραγματικό κόσμο, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το Karalis Beach Hotel Spa. Ανακαλύψτε ένα ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης και απολαύστε μια ατέλειωτη σειρά από θεραπείες υγείας και ομορφιάς. Εκμεταλλευτείτε τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Το μενού σπα διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά από περιποιήσεις προσώπου, αδυνάτισμα και σύσφιξη, θεραπείες σώματος και ειδικές θεραπείες για τους άνδρες. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς.

Υπό κατασκευή, σύντομα κοντά σας!

Welcome To Karalis Beach Hotel
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επιδοθείτε σε συναρπαστικές δραστηριότητες. Θαλάσσια σπορ, παρατηρήσεις πτηνών, ρομαντικοί περίπατοι. Το
προσωπικό μας θα είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσει με όλες τις ασχολίες που προσφέρονται στην περιοχή μας.

Ζήστε Troon Golf στο Navarino Bay Resort.

Μια μοναδική, παγκόσμιας κλάσης ελληνική εμπειρία γκολφ σε ιστορική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, προσφέρεται για τους επισκέπτες μας στην Costa Navarino, που θεωρείται ότι είναι ο Νο1 προορισμός του γκολφ στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία μας Karalis Beach & Karalis City προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια μοναδική εμπειρία είτε το κάνετε για πρώτη φορά ή για την επιπλέον ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας σε αυτό. Κάντε τώρα κράτηση σε κάποιο από τα δωμάτιά μας και απολαύστε τις υπηρεσίες μας.

Συναντήσεις & δεξιώσεις!
Εκδηλώσεις – Συνέδρια

Στο πλαίσιο της προσφοράς μας σε εξειδικευμένες υπηρεσίες ποιότητας, το ξενοδοχείο Karalis Beach, παρέχει κορυφαία ποιότητα για απαιτητικές υπηρεσίες με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πολυτελείς εγκαταστάσεις με κοινόχρηστους χώρους, που μπορούν να προσφέρουν στιγμές διασκέδασης, υψηλής ποιότητας γαστρονομίας για σας και την εταιρία σας.

Γάμος

Οραματιστείτε το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο σας και πείτε μας για τη φαντασία σας… Απλά φανταστείτε τα καταπληκτικά τοπία της Μεσσηνίας και πιο συγκεκριμένα της Πύλου, τη δύση του ηλίου και προσθέστε μερικές ακόμα πινελιές στον περιβάλλοντα χώρο. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με το δίκτυο των επαγγελματιών που ασχολούνται με την οργάνωση γάμου και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγυώνται τον ορθό προγραμματισμό και τον συντονισμό της εκδήλωσής σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Pylos Dive Center
Dive into your dreams

Κάθε μέρα διοργανώνονται καταδυτικές εκδρομές στα καλύτερα σημεία του νησιού. Εάν δεν ξέρετε κατάδυση, θα μάθετε τα βασικά σε πολύ λίγο χρόνο με το πρόγραμμα Discover scuba diving, απλά και διασκεδαστικά.

phone/fax: 2723022408 mobile: 6976437515
email: pilosmarine [at] yahoo.com
http://pilosmarine.com