ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Karalis Beach Hotel

Το Karalis Beach Hotel Pylos λειτουργεί έξι μήνες τον χρόνο, από αρχές Απριλίου έως και τέλη Οκτωβρίου. Στις μοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του ο επισκέπτης ζει στιγμές χαλάρωσης, αναζωογόνησης και διασκέδασης απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σε όλους τους τομείς του ευ ζήν. Με 14 δωμάτια πρόσφατα ανακαινισμένα, ένα roof café bar, καθώς και ένα χώρο χαλάρωσης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή.

Δωμάτια

Το ξενοδοχείο Karalis Beach Hotel at Pylos είναι χτισμένο στο ομορφότερο σημείο της Πύλου, πάνω στη θάλασσα, κάτω από το κάστρο και μέσα στο δάσος. Το Karalis Beach Pylos προσφέρει στον επισκέπτη μία αίσθηση μοναδική, όπου η ηρεμία και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Από τα μπαλκόνια του μπορεί κανείς να απολαύσει τη μαγευτική θέα του κόλπου του Ναυαρίνου βρισκόμενος κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Με 14 δωμάτια – πρόσφατα ανακαινισμένα – ένα roof café bar και έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης (Karalis lounge bar), το ξενοδοχείο Karalis Beach παρέχει το ιδανικό περιβάλλον απόδρασης και ξεκούρασης.

Πύλος

Η πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά με ιδιόμορφο αρχιτεκτονικό σχέδιο που έχει βασιστεί σε σχέδια Γάλλων αρχιτεκτόνων του στρατηγού Μαιζόν (1829). Κυριαρχεί η πανέμορφη πλατεία με το επιβλητικό μνημείο των τριών Ναυάρχων με συμπαραστάτες δύο κανόνια από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου (1827), που σκιάζεται από πανύψηλα πλατάνια. Ένας τόπος όμορφος με ιστορική σημασία και μνημεία όπως το Κάστρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο με ευρήματα της περιοχής από τη λίθινη μέχρι τη Μινωική εποχή. Στον λόφο Εγκλιανός βρίσκονται τα ερειπωμένα ανάκτορα του βασιλιά της Πύλου Νέστορα, όπως και ένας θολωτός τάφος όπου πιστεύεται ότι βρίσκεται θαμμένος.